Av铆s legal
Titular
Manel Coromina Serrallonga.
Adre莽a de contacte
C/ Josep Badrena, 21, 08572 Sant Pere de Torell贸.

Condicions d'utilitzaci贸
El "web site" nom茅s cont茅 informaci贸 general sobre els serveis prestats per la torneria mec脿nica de fusta Can Cels. Ens comprometem a protegir la intimitat de tots els usuaris que estiguin navegant per la nostra p脿gina web. Per a visitar la nostra p脿gina web no 茅s prec铆s subministrar cap informaci贸 personal.

Cookies
Utilitzem cookies per a obtenir informaci贸 de car脿cter no personal a escala global; no es recull cap informaci贸 d鈥檃quest tipus a escala individual. Amb aquesta informaci贸 podem millorar aquesta p脿gina web.

Propietat dels continguts
Tot el contingut de la present p脿gina web, inclosos els textes, imatges, dissenys, etc. s贸n propietat intel路lectual de la torneria mec脿nica de fusta Can Cels i estan protegits per la legislaci贸 vigent. Aquests continguts en cap cas poden ser reprodu茂ts o copiats.

La torneria mec脿nica de fusta Can Cels es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar els continguts de la p脿gina web o limitar el seu acc茅s de forma temporal o definitiva, sense previ av铆s. La torneria mec脿nica de fusta Can Cels no es fa responsable de les conseq眉猫ncies o danys que es puguin produir per l'acc茅s o 煤s de la seva p脿gina web i, de forma especial, per les p脿gines web de terceres persones a les que es pugui accedir a trav茅s d'aquesta p脿gina web.

Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal
Consentiment:
Als efectes del disposat en la Llei Org脿nica 15/1999 del 13 de desembre de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, la persona que contacti amb la torneria mec脿nica de fusta Can Cels a trav茅s de l鈥檃dre莽a de contacte indicada en aquest web, autoritza i consent expressament que les seves dades personals i la seva direcci贸 de correu electr貌nic siguin incorporades als fitxers automatitzats d'aquesta empresa. L'arxiu d'aquestes dades t茅 com a finalitat donar resposta a les q眉estions que ens plantegi l'usuari. Aix铆 mateix, aquestes dades podran ser utilitzades per remetre informacions comercials i publicit脿ries especialment dissenyades per als interessats, sempre que vost猫 no s'hagi oposat a aquesta utilitzaci贸 al contestar el corresponent formulari.

Drets de l'usuari:
En la direcci贸 indicada en el present av铆s legal, els interessats podran exercitar el dret d'acc茅s, rectificaci贸 i cancel路laci贸 de les dades, enviant una sol路licitud escrita i firmada incloent el nom, cognoms, DNI, actuaci贸 que sol路licita i domicili de l'usuari a fi i efecte de remetre-li la confirmaci贸 de la seva actuaci贸 conforme a la seva sol路licitud.

Seguretat de les dades personals:
En tot cas, garantim la salvaguarda de la confidencialitat i seguretat de les Dades Personals, perqu猫 hem adoptat les mesures legalment exigides de seguretat, que permeten raonablement assegurar la protecci贸 de les seves dades personals i evitar la p猫rdua, 煤s indegut, alteraci贸, tractament o acc茅s no autoritzat dels mateixos.

Menors d'edat:
Els formularis continguts en aquest web no van dirigits a persones menors d'edat i, per tant, no ens fem responsables dels casos en que persones menors d'edat ens hagin rem猫s dades de car脿cter personal a trav茅s d'aquest web. En tot cas, els titulars de la p脿tria potestat del menor podran exercitar el dret d'acc茅s, rectificaci贸 i cancel路laci贸 de les dades, enviant una sol路licitud escrita i firmada incloent nom, cognoms i DNI amb les instruccions precises a l'efecte a la direcci贸 mencionada en el par脿graf anterior.
Can Cels - C/ Josep Badrena, 21 - E-08572 Sant Pere de Torell贸 - Barcelona (Espanya) +34 93 858 41 43
Av铆s legal | Skype | |Mail: info@can-cels.com A